TERKINI: Russia Sudah Meninggalkan Sistem Matawang Bank Dunia Cekik Darah Milik Rothschild Dan Kini Beralih Kepada Matawang EMAS!!!


RUSSIA adalah sebuah negara yang sangat berkuasa di dunia. Dengan kuasa yang hebat makan akan datang musuh-musuh yang ramai. Salah satu musuh yang mempunyai kelebihan kewangan sedikit ke atas Russia adalah negara Amerika Syarikat, dan kuasa itu datang dalam bentuk dolar.
Hubungan di antara Timur dan Barat itu kini berada dalam situasi tegang; Di Moscow bagi membalas reaksi terhadap pencerobohan Barat dari segi ekonomi, Presiden Vladimir Putin telah mencadangkan untuk mengeluarkan Negara Russia dari sistem perbankan antarabangsa dan bergerak ke arah sistem berasaskan emas yang lebih tradisional.
Persekutuan Rusia tidak bersendirian dalam hal ini. Negara-negara BRICS seperti Brazil, India, China dan Afrika Selatan akan menjalankan rancangan mereka untuk keluar dari mafia perbankan antarabangsa untuk menikmati kebebasan kewangan yang lebih besar.Ibu pejabat Bank Negara RUSSIAWalau bagaimanapun, untuk Presiden Putin, ancaman datang dalam bentuk sistem telekomunikasi kewangan antara Bank Sedunia, atau sistem yang pantas, yang membolehkan mudah memindahkan wang di peringkat antarabangsa, seperti melalui American express. Masalah, Walau bagaimanapun, adalah Bank-bank antarabangsa yang mengancam untuk menghalang akses Russia dari sistem ini jika mereka meninggalkan ‘Kelab besar.’
Banyak ekonomi telah memaklumkan kepada pemimpin-pemimpin dunia akibat menghadapi mereka jika mereka keluarkan Rusia dari sistem yang pantas. Ewald Nowotny, seorang ahli ekonomi dan pembuat polisi bagi Bank Pusat Eropah menekankan bagaimana jika Rusia dikeluarkan dari sistem pantas Antarabangsa syarikat-syarikat yang menjalankan perniagaan di Rusia akan menderita.Bangunan Eccles di Washington, D.C., yang berfungsi sebagai ibu pejabat sistem Rizab Persekutuan.Walau bagaimanapun, menurut Elvira Nabiullina, seorang ahli ekonomi Rusia dan bekas Penasihat ekonomi kepada Putin Presiden dan Ketua Bank Negara Russia, jika Rusia dialih keluar daripada seluruh dunia telekomunikasi kewangan antara Bank kemudian Bank Russia tidak akan runtuh. Beliau menjelaskan bagaimana mereka telah mencipta satu sistem baru yang akan meneruskan operasi dalam format yang pantas dan akan berfungsi sebagai alternatif bagi negara.
Menurut satu laporan yang diterbitkan pada tahun lepas, lebih daripada tiga ratus Bank-Bank di Amerika Syarikat telah menerima pakai alternatif pantas – sistem untuk memindahkan daripada kewangan mesej atau SPFS seperti Russia memanggilnya.

Ibu Pejabat World Bank Group di Washington, D.C.Selain itu, mempertingkatkan sistem SPFS, Cawangan antarabangsa pertama Bank Pusat Russia di Beijing telah dibuka, dan orang Cina membuka sebuah institusi kewangan di Russia untuk mengukuhkan hubungan kewangan antara dua buah negara dan permulaan untuk ‘dollarization De’.
Rizab Persekutuan dan lain-lain institusi kewangan antarabangsa yang berdagang dalam mata wang bukan fizikal dan niaga hadapan, dan semua perkara amalan lain; sekarang beli kuantiti pukal emas fizikal – meninggalkan amalan lama mereka.

Cawangan Dalian Daqing Bank (1910), kini Dalian cawangan China CITIC BankMenurut Slavo Mac yang menulis untuk SHTFplan, NGO berlari oleh Soros telah dipersoalkan dan ditendang keluar, bersama-sama dengan pertubuhan Rothschild.
“Ia seolah-olah bahawa hanya semua perang akan pernah menyelesaikan ini bermain kuasa dominasi atau kematian petrodollar AS, yang akhirnya dikawal oleh tangan beberapa sama yang memimpin dan mengawal Bank-Bank Pusat hampir bangsa-bangsa di dunia,” menulis Mac Slavo. “Hanya dengan stealth dan seterusnya aktiviti-aktiviti tersebut kekal dalam bayang-bayang.”
Source: The Free Thought Project, China Daily, RT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *