Public Gold Golden Tour (PGGT)

PGGT adalah Percutian santai ke Pulau Pinang. Program 2 hari 1 malam, dikendalikan pada setiap minggu pertama dan ketiga setiap bulan. Terbuka pada orang ramai, pelanggan-pelanggan Public Gold (PG) dan dealer-dealer PG.

Antara lokasi-lokasi yang akan anda kunjungi adalah:

(1) Public Gold HQ.

(2) Public Safe. (Safe deposit box)

(3) Public Gold Museum.

(4) Pelbagai tempat menarik disekitar Pulau Pinang.

 

TAK KENAL MAKA TAK CINTA

Jika anda bukan pelanggan ataupun pelanggan baru Public Gold, saya cadangkan anda sertai PG Golden Tour  selama 2 hari 1 malam.

Harganya cuma 2 gram emas yang boleh ditolak dari akaun GAP anda. Penginapan, pengangkutan dan makan minum selama program akan ditanggung oleh Public Gold.

Apa yang seronoknya program Golden Tour ini?

1. Anda berpeluang melawat ibu pejabat Public Gold di Pulau Pinang dan bersemuka sendiri dengan dengan pengasasnya Dato’ Wira Louis Ng dan kakitangannya yang berdedikasi. Tanyalah apa saja soalan berkenaan emas dan hakatuju Public Gold kepada beliau.

2. Di HQ, akan berpeluang menaiki kereta mewah seperti Rolls Royce, Porshe dan Mercedes Benz milik Dato’ sambil bersiar-siar di kawasan sekitar HQ.

3. Anda akan dibawa melihat sendiri cawangan di Pulau Pinang, tempat di mana terletaknya peti simpanan keselamatan yang emas-emas milik Public Gold dan para pelanggannya

4. Anda juga akan melawat Muzium Emas Public Gold yang merupakan muzium emas pertama di Asia Tenggara. Anda boleh mendulang emas dan melihat bagaimana ketul perak (silver bar) dihasilkan.

5. Akhir sekali, anda akan dibawa bersiar-siar di beberapa tempat menarik di Pulau Pinang sambil menikmati pemandangan dan makanan yang lazat di sana.

Hubungi saya ataupun cawangan Public Gold terdekat sekarang. Anda juga boleh merancang untuk pergi bersama seisi keluarga.

Jom tonton video ini…


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *