PROFIL : AMIRUL FARHAN B. KHAIRUL SALLEH

SIAPA SAYA?

☄ SAYA AMIRUL FARHAN BIN KHAIRUL SALLEH
☄ NOMBOR PENDAFTARAN DEALER PG00064239
☄ NO FON : 013-235 2219
☄ SALAH SEORANG (EJEN) AUTHORISED DEALER PUBLIC GOLD YANG SAH.
☄ MERUPAKAN SEORANG PENDIDIK EMAS.

Saya tak jual emas, tapi hanya memperkenalkan emas dari Public Gold dan berkongsi ilmu emas yang ada. Ilmu yang kita tak pernah belajar semasa di sekolah mahupun di universiti.

Saya hanya ajar dan tunjukkan cara-cara yang sangat mudah berjual beli emas dan simpan emas melalui Public Gold dan memudahcara anda utk menyimpan emas.

Public Gold sudah wujud sejak tahun 2008. Public Gold merupakan syarikat pengeluar emas pelaburan terbesar di Malaysia. Ia merupakan platform terbaik bagi sesiapa yang mahu mulakan simpanan emas serendah 0.5gram mahupun 1gram.

Public Gold memenuhi 5 ciri-ciri utama yang perlu diambil kira sebelum seseorang itu nak beli ataupun tukarkan duit kepada emas dari mana-mana kedai emas atau syarikat yang jual emas.
5 ciri itu adalah:

1) Harga rendah (rujuk : www.publicgold.com.my)
2) Spread rendah/nipis
3) Stok tiada had
4) Cawangan yang banyak (termasuk Arrahnu Pos)
5) Jaminan belian balik

Dealer atau pelanggan Public Gold, beli emas pada harga yang sama seperti dalam website. Tiada yuran keahlian diperlukan, tiada GST dikenakan. Beli emas dapat emas.

Jadi jika ada sebarang permasaalahan mengenai emas PUBLIC GOLD atau ingin tahu tentang Public Gold atau ingin tahu tentang ilmu emas sila pm atau whatsapp saya bila2 masa.

Insyaallah saya akan membantu sedaya mungkin.

Amirul Farhan Khairul Salleh
PG00064239
013-2352219

In syaaAllah akan kongsi segala ilmu yang ada.

 

Follow Saya di Facebook

Akhir sekali, bagi sahabat pembaca yang ingin mengikuti tip-tip terkini tentang emas dan motivasi kewangan, boleh ikuti posting-posting saya di Facebook seperti berikut:

  • https://www.facebook.com/mirulpublicgold (Facebook Peribadi)
  • https://www.facebook.com/amirulfarhan007/ (Facebook Page Rasmi)

Atau boleh whatsapp saya pada bila-bila masa di +6013-2352219 jika ada sebarang persoalan tentang pelaburan emas ataupun Public Gold. InsyaAllah saya boleh guide setakat apa yang saya tahu.

AMIRUL FARHAN B. KHAIRUL SALLEH
Kod Dealer Public Gold : PG00064239
Gombak, Selangor, Malaysia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *